miercuri, 8 aprilie 2015

Weekend plin de cai putere

In weekendul ce tocmai s-a incheiat am profitat de vremea frumoasa de afara si m-am hotarat sa ies din casa cu cativa prieteni. Primul loc in care ne-am oprit a fost salonul auto moto din Piata Constitutiei unde am ramas profund impresionat de ce masini aveau baietii expuse si mai ales de ce drift-uri si burnout-uri faceau cu masinile lor. Pana la salonul auto moto de anul acesta mai vazusem si un Buggati prin Bucuresit, si cateva Ferrari si chiar cateva modele de la Lamborghini, dar niciodata nu vazusem un Koenigsegg.  E o masina montru care este un pic mai puternica decat un Bugatti Veyron deoarece motorul sau scoate 1018 cp. 
Desi am fost profund impresionat de masinile expuse la salon, in acelasi timp am ramas si un profund gust amar in gura fiindca eu am o amarata de masina, un Opel Corsa cu un motor de 1.2. Ma gandeam sa fac cateva mici investii in masina, sa ma duc la salonul prietenului meu Dumitru. El detine salonul Autoprint si acolo face modificari estetice la masini. As putea sa ma duc sa-mi colantez masina si sa aplic si cateva stickere pe ea pentru a-i da un aer mai nou, mai tineresc, adaptat varstei si perioadei in care traiesc….Problema e data de faptul ca modificarile pe care vreau eu sa le fac ma costa in jur de 400-500 de euro bani pe care momentan nu ii am si de care ma chinui sa fac rost de mai bine de 2 luni de zile.
Sper sa reusesc sa strang banutii necesari pentru a-mi modifica masina. Ori o modific ori nu mai ies cu ea pe strada. Va pup!