miercuri, 18 mai 2016

Software impotriva Fraudei Google Adwords

ClickBrainiacs reprezinta un software ales de persoanele care vor sa nu fie afectate de fraudele comise in timpul derularii campaniilor de tip pay per click. Sistemul are datoria de a sesiza provenienta clickurilor care au scopul de frauda si de a identifica IP-urile respective si daca este necesar, de a le bloca. Pe aceasta cale se evita consumarea inutila a bugetului alocat unei campanii, utilizatorii putand insa si primi despagubiri din partea Google AdWords, pe baza rapoartelor intocmite de catre ClickBrainiacs.

De asemenea, sistemul poate fi testat gratuit, o luna, fiind necesara o inregistrare care dureaza foarte putin. In plus, nu este necesara inscrierea datelor bancare, precum in cazul altor companii.

Ce face ClickBrainiacs.com? 

Softwareul dezvoltat are scopul de a monitoriza adresele IP care dau click pe reclamele afisate ale utilizatorului, iar aceasta monitorizare este posibila prin inserarea unui cod in sursa site-ului, codul fiind similar celui de la Google Analytics. Acest cod este foarte important deoarece este capabil si de identificarea robotilor, insa ideea esentiala este cea de a inregistra datele relevante privindu-i pe cei care dau click pe reclamele platite prin intermediul unei campanii Google AdWords.
De asemenea, acest cod ClickBrainiacs are menirea de a analiza modul de comportament al vizitatorilor site-ului si implicit a adreselor IP care obisnuiesc sa dea clickuri inutile si cu rea intentie pe reclame. Astfel, exista posibilitatea blocarii unui IP, dupa stabilirea unui numar dorit de clickuri pe o reclama.

Servicii ClickBrainiacs

Daca utilizatorii ClickBrainiacs nu folosesc Google AdWords, ci un alt serviciu, acestia pot beneficia si de campanii oferite de BingAds sau YandexAds. In cazul in care se doreste, se poate primi frecvent un e-mail care sa contina o lista cu adrese IP ce au desfasurat activitati suspecte. Exista si posibilitatea de identificare a unui IP, de la tara, regiune, pana la oras.

Cu alte cuvinte, software-ul ClickBrainiacs este modalitatea potrivita de stopare a fraudelor comise frecvent in cadrul campaniilor de publicitate ale Google AdWords.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu