vineri, 18 noiembrie 2016

Noutati in domeniul supravegherii video

Cum numeroase persoane sunt preocupate de securitatea familiei si bunurilor, in ultimii ani au aparut solutii mult mai practice, dar si mai eficiente in acest sens, iar preturile au scazut treptat, devenind accesibile pentru toate buzunarele. Astfel, din cadrul unui sistem complex de supraveghere nu poate sa lipseasca un digital video recorder, dispozitiv cu care pot fi urmarite in timp real inregistrarile camerelor pe un laptop sau un alt dispozitiv smart. In functie de necesitati si de numarul de camere de supraveghere conenctate, trebuie sa se aleaga un astfel de aparat care sa le poata gazdui pe toate. In schimb, oricine poate apela la iUni unde vor fi sfatuiti catre alegerea celui mai potrivit produs, acestea putand fi testate in Bucuresti, in showroom-ul din sectorul 3.


Calitatea imaginii

Cu siguranta ca oricine isi doreste ca imaginile capturate sa fie de o calitate buna, astfel ca in functie de performantele si costurile sistemului, inregistrarile pot avea rezolutia de 1080p sau 1920p. In schimb, pentru a se profita la maxim de toate beneficiile aduse de un digital video recorder, se recomanda atasarea unui hard disk cu o capacitate de minim 500 GB, cea optima fiind de 1 TB.

Functii

Inregistrarea se face atat video, cat si audio, in timp ce aceasta poate fi activata in diferite moduri, in functie de preferinte, fie dupa senzorul de miscare, fie dupa un anumit interval orar, fie sa functioneze non stop. Utilizatorii pot fi anuntati atat prin email, cat si prin SMS in caz de alerta, sistemul putand fi controlat de la distanta pentru mai mult confort. Pentru supravegherea spatiilor exterioare, aceste sisteme pot rezista unor temperaturi foarte scazute, de pana la -10 grade sau extrem de ridicate, de pana la +50 de grade, fiind recomandate intr-o multime de cazuri, atat pentru locuinte, curti, terenuri, parcari, cat si pentru terenuri de sport sau fabrici.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu