vineri, 23 decembrie 2016

Ce companii vand bilete de avion spre Olanda

Tara Lalelelor este o destinatie populara in special in randul tinerilor, insa are foarte multe de oferit pentru turisti de toate varstele, de la monumente istorice faimoase, la muzee si galerii de arta, restaurante grozave si activitati pentru fiecare persoana. In plus, cei care aleg bilete avion Olanda pot constata ca aceasta tara este foarte bine organizata din punct de vedere al infrastructurii, astfel ca o bicicleta reprezinta in majoritatea cazurilor cel mai bun mijloc de transport. De asemenea, este foarte usor sa se ajunga dintr-un colt in altul al marilor orase, fie ca este vorba de Amsterdam, Haga sau Rotterdam.



Curse directe

Marele avantaj de care se bucura calatorii in ziua de azi este faptul ca au acces la curse directe, motiv pentru care nu mai sunt nevoiti sa iroseasca timp pretios din concediu in asteptarea zborurilor de legatura, dar si preturile sunt mult mai scazute decat in ultimii ani. Pentru un zbor direct de la Bucuresti la Amsterdam nu este nevoie de mai mult de 3 ore, cursele fiind operate zilnic atat de Tarom, cat si de KLM, iar tarifele pornesc uneori chiar si de la 40 de euro pe segment. De asemenea, scad semnificativ sansele ca bagajele pasagerilor sa fie pierdute, astfel ca acestia se bucura si de mai multa siguranta, iar pregatirea vacantei de vis este mult mai aproape.

Preturile mai mici


Chiar daca perioada ideala pentru city break-uri este toamna si iarna intrucat atunci sunt cele mai scazute preturi, tarife accesibile pot fi descoperite si in cursul verii cu ajutorul Aerotravel, intrucat site-ul scaneaza toate zborurile pentru a evidentia ofertele atractive. In plus, se gasesc hoteluri ce ofera conditii diferite, pentru toate gusturile si buzunarele, motiv pentru care orice persoana iubitoare de calatorii isi poate planifica exucrsia pana la cele mai mici detalii, fiind ajutata de Aerotravel.