duminică, 26 februarie 2017

Tricourile de dama sunt perfecte pentru vara

Orice femei trebuie sa aiba in garderoba cateva piese vestimentare basic, incapand cu pantofii si terminand cu gentile sau alte accesorii, pentru a avea o aparitie impecabila si pentru a-i fi mai usor sa se imbrace atunci cand este pe fuga sau cand nu are idei pentru un outfit mai special. Designerii sunt de parere ca anumite tricouri de dama fara modele si in culori cat mai simple sau negre si albe se potrivesc oricarui stil si pot fi purtate cu diverse ocazii. Totodata, puteti sa fiti sigura ca nu dati gres daca alegeti o astfel de piesa de imbracaminte, iar in plus, atunci cand veti dori sa fiti comoda, dar in acelasi timp in pas cu moda, acestea va vor ajuta sa va completati tinuta.



Cum purtam un tricou?

In cazul in care aveti spre exemplu, cateva modele de tricouri de dama albe, simple, trebuie sa stiti ca le puteti imbina, din punct de vedere al nuantelor, cu orice culoare doriti. In anul 2017 se pune accentul pe tinutele care sa urmeze acelasi croi, acelasi material, imprimeuri si bineinteles, culori. In cazul in care vreti sa aveti o tinuta comoda, construita fara prea mult efort, iar in acelasi timp sa fie si in tendinte, combinati tricoul ales cu o pereche de jeansi albastri si cu o incaltaminte mai sport.



Care sunt modelele in voga?


Daca la o extrema gasim tricouri de dama foarte simple, intr-un croi cat mai clasic, la cealalta extrema se afla acele modele supradimensionate sau minimaliste ce pot fi purtate dupa caz, cu blugi ce au talie inalta sau cu o pereche de colanti. Din punct de vedere cromatic, anul 2017 este la fel de restrictiv cu nuantele pentru astfel de piese vestimentare, insa va lasa o gama mai larga de un puteti alege in ceea ce priveste alte articole.