vineri, 6 decembrie 2019

Gaseste rapid oamenii de care ai nevoie la firma


In ultima perioada, Romania se confrunta cu o criza a fortei de munca fara precedent. Unul dintre motive este reprezentat de plecarea romanilor in strainatate in speranta unui loc de munca mai bine platit si a unui trai decent. Al doilea motiv este determinat de declinul demografic care este tot mai accentuat in ultima perioada. Al treilea motiv este reprezentat de degradarea tot mai accentuata a sistemului de educatie si excluziunea scolara a unui numar tot mai mare de copii, mai ales pentru cei care provin din medii dezavantajate.

Consecintele nu vor intarzia sa apara si sunt usor de intuit pentru multi dintre noi, astfel multe afaceri se vor inchide, inclusiv cele ale investitorilor straini, in timp ce altele nu vor putea fi deschise, pentru ca nu sunt oameni care sa le deserveasca.

Pentru a preintampina aceste consecinte, o varianta ar fi pentru aceste companii sa apeleze la agentia de recrutare fortade munca din asia, Personal-Calificat.ro. Aceasta recruteaza forta de munca pentru multe domenii, pornind de la constructii, agricultura, service auto, restaurante, hoteluri si pana la personal in confectii si ingrijire batrani si persoane cu dizabilitati. Personalul recrutat provine din Filipine, Nepal, Sri Lanka, Vietnam.

Multi angajatori apeleaza la recrutare personal din Asia, deoarece acestia sunt angajati seriosi, care sunt dedicati muncii pe care o presteaza. Acestia sunt atrasi de conditiile bune de lucru din Romania si de faptul ca veniturile lor sunt mult mai ridicate decat cele care le sunt oferite in tarile din care provin.

Indiferent de domeniul in care isi vor desfasura activitatea, angajatii din Asia vor da dovada de discretie, seriozitate si profesionalism, fiind dispusi la munca suplimentara.


Personal-Calificat.ro recruteaza personal din Asia, deoarece pe aceasta cale sunt evitate problemele aduse de muncitorii mai putin experimentati din Romania, care nu garanteaza niciodata ca a doua zi se vor prezenta la serviciu.

Din pacate, multi angajatori romani se vad pusi in situatia de a fi nevoiti sa apeleze la personal din tarile asiatice care sa fie calificat in domenii precum constructii sau agricultura si care poate sa ajute la realizarea obiectivelor companiei, aici gasind si cele mai bune conditii de lucru in acest sens.
Forta de munca din Romania este deficitara inclusiv la capitolul ingrijire persoane varstnice sau cu dizabilitati si de aceea apeleaza la Personal-Calificat.ro unde vor gasi candidati care sa dea dovada de rabdare, seriozitate si empatie in lucrul cu persoanele, fiind special calificati pentru acest domeniu de activitate.

Experienta si profesionalismul pe care il veti regasi la Personal-Calificat.ro isi va pune amprenta asupra realizarii obiectivelor companiei dumneavoastra, astfel ca nu exista nici un motiv pentru care sa nu apelati la agentia de recrutare.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu