sâmbătă, 25 iunie 2016

Comert Rapid cu Electrocasnice

Iti doresti sa cumperi un nou frigider, insa cel vechi inca este in stare buna si nu ai ce face cu el si parca nu merita sa il dai de pomana sau merita mai mult de suma de 100 de lei propusa de sistemul buy back al marilor lanturi de magazine? Este foarte simplu: postezi pe anunturi de electrocasnice, iar in cel mai scurt timp se va gasi un cumparator bucuros sa il achizitioneze. Exista variante mult mai moderne decat anunturile traditionale publicate in ziare care oricum sunt contracost, iar pe internet au aparut o sumedenie de site-uri gratuite cu anunturi.

Anunturi electrocasnice

Fiecare persoana cu siguranta ca detine un produs pe care nu il mai foloseste si isi doreste sa scape de el, iar prin intermediul unui site cu anunturi electrocasnice acest aspect este mult mai usor de pus in practica. Trebuie sa pregatesti o descriere foarte atractiva, amanuntita a produsului electrocasnic, fie ca este vorba de aragaz, frigider, cuptor cu microunde, robot de bucatarie, cu cat mai multe informatii, cu atat mai bine si va creste numarul potentialilor clienti.

Mai apoi trebuie sa faci niste poze foarte clare, care sa evidentieze starea produsului, iar daca acesta prezinta un posibil defect, trebuie mentionat si eventual fotografiat daca este vorba despre un defect vizibil. Cumparatorii intotdeauna isi vor dori sa achizitioneze un produs de la un vanzator care inspira incredere, astfel ca cu cat este mai corecta fiecare persoana, cu atat toata lumea va fi fericita, iar tranzactia va reprezenta un succes.


In schimb, ori de cate ori aveti o suspiciune cu privire la un produs sau vanzator, se recomanda sa amanati sau anulati tranzactia, pentru a evita orice risc. Site-urile specializate monitorizeaza fiecare anunt in parte sa respecte regulile impuse si sa nu fie publicate de doua ori sub diferiti utilizatori. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu